Norbi Update - nová predajňa

01.10.2012 18:08

Update menu Prešov.doc (40 kB)

 

 

Norbi Update je prvá svetová sieť potravinových predajní so zameraním na vývoj potravín s nízkym obsahom uhľohydrátov, bez pridaného cukru a zároveň s nízkym glykemickým indexom. Spoločnosť Norbi Update má momentálne viac než 60 franchisových predajní v Maďarsku a 28 franchisových predajní na Slovensku – onedlho otvárame predajňu aj v Prešove. 

 

Potravinový systém Norbi Update  má ako jediný v Európe klinické testy potvrdzujúce jeho výraznú účinnosť pri redukčnej diéte a vhodnosť aj pre diabetikov. Všetky výrobky a celý systém je vhodný pre ľudí, ktorí chcú schudnúť, majú chorobu diabetes, vysokú hladinu cholesterolu, pre športovcov a pre všetkých tých, ktorí sa chcú zdravo stravovať.

 

Prečo systém UPDATE funguje ?

Pri zdravom stravovaní je dôležité vyhýbať sa výrobkom, ktoré obsahujú pridaný cukor a rafinované uhľohydráty. Potraviny, ktoré konzumujeme, by mali mať nízky glykemický index (GI), ktorý vyjadruje ako rýchlo dané jedlo zvýši hladinu cukru v krvi. Strava s nízkym GI totiž predlžuje pocit sýtosti. Norbi Update preto namiesto klasického cukru používa 100% prírodné sladidlá, ktoré majú GI takmer nulový.  Vyhnete sa tak začarovanému kruhu – neprekonateľnému hladu, ktorý vedie nielen k nadváhe ale aj k vážnym zdravotným problémom. Ak chcete jesť zdravo, dosýta, nepriberať alebo ste diabetik – vyskúšajte naše Update Menu /zdravé a chutné hotové jedlá, ktoré Vám privezieme domov alebo do práce/. Je to úplne jednoduché a funguje to !

 

Vyskúšajte naše UPDATE Menu už aj v Prešove !

Okrem siete predajní Norbi Update funguje na Slovensku aj dovoz celodenného Update menu pre našich zákazníkov / na Slovensko sa dováža denne cca  5.500 ks  Update menu / - hotové jedlá podľa noriem EÚ bez konzervačných látok v jednorazovom balení s možnosťou zohrievania v mikrovlnnej rúre. Napríklad -  menu U14 - ECO len za 6,67 €  na celý deň / raňajky, obed, olovrant, večera /, alebodiabetické menu  U16 len za 11,04 €  na celý deň / raňajky, desiata, obed, olovrant, večera /.

 

Viac informácií o objednávke Update jedál a aktuálny týždenný jedálny lístok nájdete na webe:  www.update.sk  / kliknite na Update menu /.

Kontakt:  Mgr. Róbert Breja  –   0905 587 664breja@mrb.sk